ÎNCEPÂND DIN 20 NOIEMBRIE 2021 – UN AN – CÂTE O ÎNTÂLNIRE PE LUNĂ
Asociaţia – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală AvataRO – furnizor de formare profesională autorizat de Autoritatea Națională a Calificărilor si Cabinet Individual de Psihologie Roxana Rohan -Te invită să te alături grupului de dezvoltare personală din Ploiesti.
Grupa este de minim 10 persoane, grup închis, iar pe parcursul unui an ne vom vedea în fiecare lună, stabilind de comun acord o zi de sâmbătă, iar activitatea se va desfăşura în intervalul orar 9.00 – 19.00.
Dezvoltarea personală înseamnă exploatarea şi descoperirea unor resurse proprii care să sporească semnificativ calitatea vieţii. A te dezvolta din acest punct de vedere presupune ideea de a deveni conştient de tine, de cine eşti şi ce ai putea să faci sau să nu faci. Este un proces despre care nu se poate spune că este foarte simplu, ci mai degrabă anevoios şi de lungă durată, în care vei invaţa să te regăseşti şi să te accepţi.
Primul pas important în iniţierea unui asemenea proces îl reprezintă conştientizarea, autocunoaşterea, mai precis puterea de a înţelege ceea ce suntem la un moment dat. Atunci când autocunoaşterea este însoţită şi de o dorinţă de dezvoltare, putem decide să urmăm un program dezvoltare personală.
Parcurgerea unui program complet de dezvoltare personală oferă acea mulţumire de sine de care are nevoie fiecare persoană pentru a-şi creşte gradul de confort în cadrul relaţiilor şi de a se încrede în forţele proprii pentru a se asuma şi afirma drept o persoana valoroasă.
Avem nevoie de multă determinare, efort susţinut din toate punctele de vedere şi, cel mai important, de o dorinţă reală de transformare.
Participanţii primesc adeverinţe pentru orele de dezvoltare personală.
PREŢ: 200 lei/ persoana/ sedinta- 10 ore
DURATĂ: un an, cate o intâlnire pe luna
Facilitator:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Couch – NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienţă în psihoterapie – copii, adolescenţi şi adulţi- individuală/de familie, organizator şi formator workshop-uri,organizator şi facilitator tabere si module out door – dezvoltare personală copii şi adulţi, trainer cursuri de perfecţionare şi specializare adulţi, coordonator practică psihologică.
Cred în interesul social şi cred că schimbarea perspectivei este cea mai mare putere pe care o are o persoană. Vreau sa fac o diferenţa, sa indrum şi să incurajez oamenii spre schimbare pozitivă, şi participând la şedinţele Centrului de psihoterapie şi dezvoltare personal AvataRo puteţi conştientiza resursele pe care le aveţi şi cum le puteţi folosi şi altfel. Fiecare relaţie terapeutică este o călătorie pe care clientul şi psihoterapeutul o fac împreună. Clientul decide unde îşi doreşte să meargă, iar terapeutul este cel care îl susţine şi îl ajută să gasească drumul. Uneori destinaţia se schimbă, alteori drumul este mai anevoios sau mai uşor decât te aştepţi, şi în final călătoria este mai importantă decât destinaţia.
Vă aşteptăm cu mare drag să trăim impreuna o experienta inedită!
Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon:
Rohan Roxana
Tel. 0725 621 662/0744508294
Email. roxana.rohan@yahoo.com