“ECOUL ALCHIMIEI PROPRII ”

MODUL OUT DOOR – DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU ADULŢI – Ediţia a VI-a – 30.09.2021 – 4.10.2021 – 4 nopti – 5 zile in Delta Dunării.


Locul de unde incepe Infinitul…


Formatori:

  • Psihoterapeut- ROXANA ROHAN 
  • Actrița – INGA MARCU

Câştigătorul taberei va primi o EXCURSIE de 5 zile la munte- pentru 2 persoane în perioada 27.10 – 31 10. 2021 in localitatea Mierea jud. Buzau

Asociaţia – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală AvataRO furnizor de formare profesională autorizat de Autoritatea Națională a Calificărilor si Cabinet Individual de Psihologie Roxana Rohan -te invită să participi la o incursiune în propria fiinţă printr-un modul outdoor de 5 zile, in Delta Dunării, în zile de toamna linistită,pe plaja sălbatică a lacului RAZIM, în perioada 30.09 – 4.10.2021.
CÂŞTIGĂTORUL TABEREI VA PRIMI O EXCURSIE DE 5 ZILE,pentru 2 persoane, LA MUNTE – 5 ZILE – 4 NOPTI, PENSIUNE în mijlocul pădurii, în perioada – 27 – 31 octombrie 2021.
Anul acesta susţinem turismul românesc.
Participanţii primesc adeverinţe pentu 50 de ore de dezvoltare personală.

„ECOUL ALCHIMIEI PROPRII”
Tot ceea ce ţine de alchimie implică multe, multe întrebări, pentru că tot CEEA CE ESTE ÎN EXTERIOR REFLECTĂ CEEA CE ESTE ÎN INTERIOR…
Imaginea comercială a Alchimiei este cea a unei practici de producere a aurului – elixir al vieții. Însă, după cum spun chiar alchimiști, “Aurum nostrum non est aurum vulgi”, adică “Aurul nostru nu este aurul obișnuit”, luându-i acestui “aur” calitatea materială, scopul alchmiei rămâne unul spiritual, aurul reprezentând transformarea spirituală.
Într-un fel, noi suntem alchimişti. Nu ne lăsăm noi uneori seduşi de un trecut grandios, păstrători ai tainelor care se afla in ADN-ul nostru?
Tabăra își propune să redea unei analize pertinente procesul de devenire a personalității, procesul de individuație.
Când ne naștem suntem esență pura- e nevoie să ne deconectăm de trecut- atunci când dorești să mergi dincolo de MINTE – metoda este deconectare…. Faptul de a fi conștient, atent, de a învăța să trăiești clipa prezentă – spontan și total, oriunde te-ai afla, te va ajuta să scapi de întregul trecut. Te invit să trăiești această stare luminoasă de „a fi AICI si ACUM „, cu cât evoluăm mai mult…. cu atât coborâm mai adânc în interiorul nostru.
Surprinzator, principiile alchimiei postuleaza simplitatea si unitatea, si in aceste zile…. vom armoniza contrariile din noi. Iar desavârșirea muncii unui alchimist este “nunta alchimica” – unificarea contrariilor…. având aceeași esență: Dualitatea simțita, trăită ca întreg, devenind conștienți de propriul SINE și de ce atrage acesta în Univers.
Activitățile vor fi desfășurate în variantă intensivă, începând cu ora 09:00 și încheindu-se seara, după ora 20.00
Dupa micul dejun, diminețile vor începe cu activități de mișcare și conștientizare corporală, cu discuții şi activităţi care vor stabili legătura între emoţionalul şi raţionalul nostru, între trup, minte și suflet – în acordul dat de cadrul minunat al plăjii de unde „incepe Infinitul”, loc în care se vor desfăşura o parte dintre ele.
După prânz vom lua o pauză, de odihnă – putem lenevi, sau pe plaja, cazarea fiind la o pensiune, pe malul lacului Razim… După amiaza ne va întâmpina cu alte activitati, în cadrul cărora prin psihodramă, dramaterapie, hipnoza ericksoniana, imagerie mentală, tehnici NLP, vom înlesni o întâlnire concretă cu sufletul nostru și cu sufletele celorlalți. Vom elibera și lăsa acolo, în acel minunat cadru, tot ceea ce avem nevoie și suntem pregătiți în acel moment, să lăsăm în urmă, pentru a dezvălui forțe noi de care nu eram conștienți sau pe care încă nu le accesam.
Vom trăi plenar apusul de la cetatea Enisala, locul unde panorama de jur-împrejur este spectaculoasă, si acest cadru ne va facilita ritualul de întâlnire cu NOI.
Astfel…. ca in textul „Tablei de Smarald” –
“Ceea ce se află sus este la fel cu ceea ce se află jos, iar ceea ce este jos este la fel cu ceea ce este sus. Toate lucrurile provin dintr-o esență, cea mai secretă dintre toate lucrurile secrete, prin orânduirea acestei fiinţe unice, care suntem NOI…..”
Dupa ora 20.00 , vom lua cina…. Si evident … ne vom distra…..
În penultima zi vom face o excursie în Delta Dunării, cu vaporasul, descoperind zone fascinante, octombrie aducând Deltei Dunării cele mai vibrante, frumoase si nostalgice peisaje, pe care le vom savura împreună.
PREŢ: 1900 lei/persoana –Numărul locurilor este limitat

Prețul include:
– cazarea pentru cele 4 nopţi, 5 zile ( (pensiune 3*),
– toate cele 12 mese (pensiune completă),
– atelierele, cursurile și toate materialele necesare desfășurării proceselor și activităților pentru dezvoltare personală.
Se va face intrarea în pensiune joi, 30 septembrie, cu prânzul şi vom termina luni, 4 octombrie, după servirea micului dejun.
DURATĂ: 5 zile , 4 nopţi
PERIOADA: joi , 30 septembrie – luni, 4 octombrie 2021.
Se eliberează adeverinţe pentu 50 de ore de dezvoltare personală.
De asemenea, pentru ca înscrierea să se considere finalizată este nevoie să achitați în avans suma de 500 lei pana la data de 31 iulie și să completați un formular special de înscriere. Informațiile legate de acestea le puteți obține scriind un email sau sunând la numerele de telefon afisate mai jos.
ANUL ACESTA SUSŢINEM TURISMUL ROMÂNESC, IAR CÂŞTIGĂTORUL TABEREI VA PRIMI O EXCURSIE DE 5 ZILE, PENTRU 2 PERSOANE, 4 NOPŢI ÎN LOCALITATEA MIEREA – JUD BUZAU, ÎN PERIOADA 27-28-29-30-31 OCTOMBRIE , LA O PENSIUNE DE 3* – o pensiune retrasa, într-o zonă foarte liniștită, la marginea pădurii, unde vă puteți relaxa în ciubarul cu apă sărată, sau puteți doar să leneviți în balansoar, să faceți trasee și plimbări în natură, bucurându-vă de culorile inedite ale toamnei.
Detalii şi înscrieri:
Roxana Rohan – 0744508294/ 0725621662
email:roxana.rohan@yahoo.com

Organizatori si Facilitatori:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Couch – NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienţă în psihoterapie – copii, adolescenţi şi adulţi- individuală/de familie, orgaizator şi formator workshop-uri,organizator şi facilitator tabere si module out door – dezvoltare personală copii şi adulţi, trainer cursuri de perfecţionare şi specializare adulţi, coordonator practică psihologică.
Inga Marcu – Actrită – Academia de Muzică, Teatru si Arte Plastice , Arta actorului – Chişinău- masterand – master în Arte, Doctorat – Filologie Aptitudini ocupaţionale – Titlu onorific „Artist Emerit” al Republicii Moldova, Premiul Senatului UNITEM,Premiul UNITEM pentru activitate artistică deosebită, Premiul UNITEM „Cel mai bun rol intr-un spectacol de papusi”, Membru în diverse jurii naționale si locale,Participari la workshop-uri, actrită – Teatru de dramă – Peste 50 de roluri în aproape toate spectacolele din repertoriul teatrului, Asistent regie , Consilier Dezvoltare Personală.
Vă aşteptăm cu mare drag să trăim impreuna o altă experiență inedită!
Serviciile Asociatiei AvataRo – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală se adresează familiilor care întâmpină dificultăţi cu copiii lor, familiilor care îşi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasă, cuplurilor care se află în impas, dar şi cuplurilor care vor să îşi îmbunătăţească relaţia, şi celor care vor să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii.
Cred în interesul social şi cred că schimbarea perspectivei este cea mai mare putere pe care o are o persoană. Vreau sa fac o diferenţa, sa indrum şi să incurajez oamenii spre schimbare pozitivă, şi participând la şedinţele Centrului de psihoterapie şi dezvoltare personal AvataRo puteţi conştientiza resursele pe care le aveţi şi cum le puteţi folosi şi altfel. Fiecare relaţie terapeutică este o călătorie pe care clientul şi psihoterapeutul o fac împreună. Clientul decide unde îşi doreşte să meargă, iar terapeutul este cel care îl susţine şi îl ajută să gasească drumul. Uneori destinaţia se schimbă, alteori drumul este mai anevoios sau mai uşor decât te aştepţi, şi în final călătoria este mai importantă decât destinaţia.
Vă pot ajuta oferind următoarele servicii:
• Psihoterapie individuală;
• Psihoterapie de grup prin organizarea grupurilor de dezvoltare personala;
• Psihoterapie de cuplu;Consiliere premaritală;
• Consiliere vocatională;
• Organizează: Cursuri Formatori
• Cursuri Consilieri pentru Dezvoltare Personală.
PERSOANĂ DE CONTACT
ROHANA ROHAN – 0725 621 662:
email: roxana.rohan@yahoo.com
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.
Vă mulţumim!
https://psihologroxanarohan.ro/