Energia masculina si energia feminina in rolurile din viata noastra!

POTI FI SOARE, POTI FI LUNA…..Hai sa ne intalnim si sa simtim ca astrele pot fi impreuna!

Workshop – 7 noiembrie 2019
Ora 17.00 – 21.00
Suntem mai mult decât existență fizică. Suntem energie, parte din energia universală. Această apartenență este cheia către o înțelegere superioară a vieții. A deveni conștient de propriul potențial este ceea ce ne determină dezvoltarea, ne aduce o viață echilibrată și ne asigură împlinirea.Suntem Soare, suntem Luna….masculin si feminin…. Dar cand si cum le controlam in rolurile din viata noastra?Atunci cand aceste energii sunt in echilibru, viata noastra este echilibrata, traim in armonie si suntem eficienti in tot ceea ce facem si ne propunem.Cele doua energii se impletesc, colaboreaza, se completeaza. Au fost create sa se completeze. Odata ce ai inteles cum se manifesta fiecare, cum se impletesc, vei intelege ca impreuna actioneaza ca un intreg.
Energia solară este energia masculină, iar energia lunară este energia feminină. … Feminin și masculin, care curg reciproc unul în celălalt, dar trebuie sa constientizam cat trezim din fiecare energie si cand…
In acest workshop vei experimenta frumusetea creatiei si forta determinarii, vei trai experienta scopului si puterea sustinerii prin exerciții de introspecție și auto-analiză,imagerie mentala, jocuri de rol, exerciții individuale și de grup.
Te astept cu mare drag si nerabdare sa petrecem impreuna 4 ore in care …. POTI FI SOARE, POTI FI LUNA…..Hai sa ne intalnim si sa simtim ca astrele pot fi impreuna
Investitie : 70 lei

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon:
Rohan Roxana
Tel. 0725 621 662/0744508294
Email. roxana.rohan@yahoo.com
Organizator si Facilitator:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator,Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienta in psihoterapie – copii, adolescenti si adulti- individuala/de familie, workshop-uri,organizator si facilitator tabere si module out door – dezvoltare personala, trainer cursuri de perfectionare si specializare adulti, coordonator practica psihologica.

Adresa salii de desfasurare:
– Asociatia C.C.D.P. AvataRo – Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE – ROXANA ROHAN
– Str. Cristea Georgescu nr. 1 ( urcand prin spatele Catedralei al doilea colt pe dreapta)

Serviciile Asociatiei AvataRo – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală se adresează familiilor care întâmpină dificultăţi cu copiii lor, familiilor care îşi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasă, cuplurilor care se află în impas, dar şi cuplurilor care vor să îşi îmbunătăţească relaţia, şi celor care vor să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii.

Cred în interesul social şi cred că schimbarea perspectivei este cea mai mare putere pe care o are o persoană. Vreau sa fac o diferenţa, sa indrum şi să incurajez oamenii spre schimbare pozitivă, şi participând la şedinţele Centrului de psihoterapie şi dezvoltare personal AvataRo puteţi conştientiza resursele pe care le aveţi şi cum le puteţi folosi şi altfel. Fiecare relaţie terapeutică este o călătorie pe care clientul şi psihoterapeutul o fac împreună. Clientul decide unde îşi doreşte să meargă, iar terapeutul este cel care îl susţine şi îl ajută să gasească drumul. Uneori destinaţia se schimbă, alteori drumul este mai anevoios sau mai uşor decât te aştepţi, şi în final călătoria este mai importantă decât destinaţia.

Vă pot ajuta oferind următoarele servicii:
• Psihoterapie individuală;
• Psihoterapie de grup prin organizarea grupurilor de dezvoltare personala;
• Psihoterapie de cuplu;Consiliere premaritală;
• Consiliere vocatională;
• Organizează: Cursuri Formatori
• Cursuri Consilieri pentru Dezvoltare Personală.

PERSOANĂ DE CONTACT
ROHANA ROHAN – 0725 621 662:
email: roxana.rohan@yahoo.com
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.
Vă mulţumim!
www.psihologroaxanarohan.ro