TABARA DE VARA – Pentru copii cu varste cuprinse intre 10-16 ani
– DEZVOLTARE PERSONALA
– INTERACTIUNE IN LIMBA ENGLEZA
– JOCURI SI CONCURSURI
– EXCURSII……. multe excursii!
Toate acestea in 6 zile de vis la Alba Iulia in perioada 11.08.2017 -18.08 2017

tabara-de-vara
Intreg programul va fi implementat in limba engleza, insa daca cunoasteti si alte limbi (franceza, spaniola, italiana, etc) veti avea ocazia sa le folositi dialogand pe tot parcusul taberei cu acesti vorbitori nativi veniti de peste mari si tari special pentru voi!!
Aventura incepe chiar din momentul plecarii! Drumul va fi parcurs cu trenul la cuseta pe ruta Constanta – Deva, iar un autocar ne va astepta dimineata in gara si vom parcurge distanta Deva- Alba -Iulia vizitand cetatea Deva si Castelul Corvinilor.
La intoarcere vom ajunge in Constanta tot la cuseta, dar pe ruta Cluj- Constanta, oprindu-ne pentru a vizita Salina Turda si orasul Cluj.
In cele 6 zile de tabara, avem inclusa excursie in Alba Iulia , cu superbele sale obiective turistice: Traseul Celor Trei Fortificatii (unic in Europa!), Catedrala Reintregirii, Catedrala Romano-Catolica, Muzeul si Sala Unirii, Celula lui Horea, Closca si Crisan….si…… PARC AVENTURA!!!

6 zile pline de jocuri, concursuri si activitati de dezvoltare personala

– plimbare cu barcute pe iaz, teren de tennis/volley/baschet/badminton, masa de ping- pong, masa de billiard, masa de fusball, tir cu arcul, gratar in aer liber, karaoke, discoteca, cinematograf in aer liber.

Alte activitati incluse: jocuri si concursuri, karaoke, concurs de dans, cinematograf in aer liber, picnic in natura, desen si pictura, seri distractive, sporturi de echipa, drumetii,”Good bye” party.

Ateliere si cluburi: T-shirt Design, confectionare esarfe colorate, bratarile prieteniei, confectionare papusi pentru scenete de teatru, origami si figurine haioase din hartie colorata, confectionare lampioane si masti pentru carnaval, pictura si desen, creare bijuterii, teatru, foto/video, Arts & Crafts, Creative Writting.

Pe langa toate serviciile si activitatile prezentate mai sus (care sunt si ele incluse )….TABARA ofera copiilor:

– posibilitatea de a cunoaste tineri de pe mai multe continente! Fiecare profesor sau animator international va incerca sa va convinga de farmecul si de unicitatea tarii din care provine, sa va invete un obicei traditional, un dans, un joc sau un cantec care ii reprezinta cel mai bine (dansuri si traditii din mai multe tari din Europa, cele mai haioase activitati pentru copii practicate in America, Anglia, Spania, Africa etc).

In timp ce veti interactiona in limba engleza veti avea ocazia sa apreciati si diversitatea si frumusetea acestor popoare, realizand ca exista multe lucruri pe care le avem in comun! La randul nostru vom demonstra acestor tineri ca suntem o tara cu oameni calzi, isteti, primitori si preocupati de tot ceea ce are o valoare autentica.

Coordonator tabara: Psiholog, Consilier dezvoltare Personala,
Formator: Roxana Rohan

Detalii si inscrieri: 0744508294/0725621662