“GARDIANUL ZENITULUI” – MODUL OUT DOOR – DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU ADULŢI – Ediţia a V-a
– 4 nopti – 5 zile in localitatea 2 MAI,aproape de mare şi plaja pustie
Formatori: – Psihoterapeut- ROXANA ROHAN si Actrita – INGA MARCU
Câştigătorul taberei va primi o EXCURSIE (pentru 2 persoane) de 5 zile IN BUCOVINA ,”Casa Povestilor”,Vama, judetul Suceava. Anul acesta susținem turismul romamesc!

Asociaţia – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală AvataRO – furnizor de formare profesională autorizat de Autoritatea Națională a Calificărilor si Cabinet Individual de Psihologie Roxana Rohan -Te invită să participi la o incursiune în propria fiinţă printr-un modul outdoor de 5 zile, la mare, în zile de toamna linistită,pe plaja sălbatică din 2 Mai,
CÂŞTIGĂTORUL TABEREI VA PRIMI O EXCURSIE (pentru 2 persoane) DE 5 ZILE ÎN BUCOVINA.
5 ZILE – 4 NOPTI,PENSIUNE 4 *”Casa Povestilor” localitatea Vama, jud Suceva,intreaga căsuța, un sejur care o sa va introducă in perioada Sarbatorilor de iarna. Anul acesta susţinem turismul românesc.

Participanţii primesc adeverinţe pentu 50 de ore de dezvoltare personală.

„GARDIANUL ZENITULUI”…..este contextul în care poţi afla ce anume te blochează, care sunt mesajele conştientizate sau nu, din cauza carora nu îţi poţi atinge….. visurile, orizontul tău, zenitul.

Mesajele negative primite în copilărie, deseori ajung să devină vocea criticului interior de la maturitate. Este foarte important să ne cunoaştem introiecţiile.
Introiecţia este un mesaj pe care un copil îl primeşte de la părinţi sau alte figuri de autoritate, înainte ca acel copil să fie matur ca să se gândească la acel mesaj dacă este bun sau nu, să-l treacă prin propriile filtre pentru ca în final să-l accepte sau nu.
Uneori realizăm că spunem acelaşi lucruri sau facem aceleaşi comportamente pe care le făceau părinţii sau bunicii noştri. Ne dăm seama de puterea lor, acestea fiind transmise transgerenaţional.
Gândiţi-vă la mesajele pe care le-aţi primit de la mama voastră, de la tatăl vostru în legatură cu teme diferite…. încredere, furie, sex, bani. Mesajele au fost exprimate în termeni „de ce trebuie să faceţi şi ce nu trebuie să faceţi”, iar uneori mesajul a fost transmis sub forma unei priviri sau a unui comportament. Sunt mii de mesaje negative legate de cum ar trebui să fii în lume:
„Fii cea mai bună!, Zâmbeşte!, Nu mai plânge, că-ţi dau eu!, Nu-ţi bate fratele!, Să-ţi fie ruşine! Taci!, Nu te entuziasma!, Pleacă de-aici!, Ce-ai făcut? Fetele cuminţi nu fac asta!, Ai grija de fratele/sora ta!, Asculta-l pe fratele/sora mai mare!,Care a fost cea mai mare nota in clasa?, Să nu ai încredere în nimeni!”…”Să nu ai încredere în bărbaţi, Toate femeile joacă teatru!, Nu trebuie să te infurii!,Sex…ce-i aia… e ceva rusinos…. femeile usoare au fantezii!,Banii nu aduc fericirea!”………………
Vi se par cunoscute? Dacă nu ai fi ascultat acel mesaj, ce s-ar fi întâmplat oare?
Pentru a supravieţui , copilul se sacrifică pe sine – nevoile sale, dorinţele şi sentimentele, prin adaptarea la cerinţele părinţilor. Copilul a pus o bariera între el si lume, să pară de acord cu tot ceea ce vrea mediul de la el. Există o parte din voi care vede lumea şi o parte rănită (tristetea, furia – partea ascunsă, uneori această parte ascunsă ne trage mereu în spate).
Mii de introiecţii în afara conştiinţei ne împiedică să fim noi înşine. Nu este suficient doar să le conştientizăm, dar lucrând cu ele, vom experimenta comportamente noi. Copilul devenit ulterior adult, va învăța că nu merită respect, că violența, mesajele negative sau umilirea fac parte din manifestarea dragostei, că negarea emoțiilor este sănătoasă, că ceea ce este considerat a fi bun sau plăcut se poate obține și prin aplicarea de pedepse, că suferința nu trebuie simțită ci ignorată, fiind astfel distrusă capacitatea de compasiune și empatie față de ceilalți precum și capacitatea de a iubi cu adevărat și prin urmare, cea de a fi iubit.
Activitățile vor fi desfășurate în variantă intensivă, începând cu ora 09:00 și încheindu-se seara, după ora 20.00
Dupa micul dejun, diminețile vor începe cu activități de mișcare și conștientizare corporală, cu discuții şi activităţi care vor stabili legătura între emoţionalul şi raţionalul nostru, între trup, minte și suflet – în acordul dat de cadrul minunat al plăjii „sălbatice” din 2 Mai, loc în care se vor desfăşura o parte dintre ele.
După prânz vom lua o pauză, de odihnă – putem lenevi, sau citi în curtea superbă pensiunii, putem face plaja, cazarea fiind la o pensiune, pe malul mării… După amiaza ne va întâmpina cu alte activitati, în cadrul cărora, prin psihodramă, dramaterapie, hipnoza ericksoniana, imagerie mentală, tehnici NLP, vom înlesni o întâlnire concretă cu sufletul nostru și cu sufletele celorlalți. Vom elibera și lăsa acolo, în acel minunat cadru, tot ceea ce avem nevoie și suntem pregătiți în acel moment, să lăsăm în urmă, pentru a dezvălui forțe noi de care nu eram conștienți sau pe care încă nu le accesam.

Dupa ora 20.00 , vom lua cina…. Si evident … ne vom distra…..
În penultima zi vom face o excursie în Bulgaria, Balcic – vom vizita castelul „Cuibul liniştit”al Reginei Maria,grădina botanică a acestuia şi ne vom continua activităţile pe plaja de la baza acestuia.

PREŢ: 1700 lei/persoana –Numărul locurilor este limitat
Prețul include:
– cazarea pentru cele 4 nopţi, 5 zile ( (pensiune 3*), fiecare camera are intrare separată din curte – bungalow house;
– toate cele 12 mese (pensiune completă),
– atelierele, cursurile și toate materialele necesare desfășurării proceselor și activităților pentru dezvoltare personală.
Se va face intrarea în pensiune joi, 8 octombrie, cu prânzul şi vom termina luni, 12 octombrie, după servirea micului dejun.
DURATĂ: 5 zile , 4 nopţi
Se eliberează adeverinţe pentu 50 de ore de dezvoltare personală.

De asemenea, pentru ca înscrierea să se considere finalizată este nevoie să achitați în avans suma de 500 lei pana la data de 31 iulie și să completați un formular special de înscriere. Informațiile legate de acestea le puteți obține scriind un email sau sunând la numerele de telefon afisate mai jos.
ANUL ACESTA SUSŢINEM TURISMUL ROMÂNESC, IAR CÂŞTIGĂTORUL TABEREI VA PRIMI O EXCURSIE (pentru 2 persoane) DE 5 ZILE, 4 NOPŢI ÎN BUCOVINA, ÎN PERIOADA LA O PENSIUNE DE 4*”Casa Povestilor” localitatea Vama, jud. Suceva-toata casuta, 4 nopti,5 zile-animalele de companie sunt acceptate, daca aveti asa ceva. Un sejur binemeritat care o sa va introducă în perioada Sarbatorilor de iarna.
Detalii şi înscrieri:
Roxana Rohan – 0744508294/ 0725621662
email:roxana.rohan@yahoo.com

Organizatori si Facilitatori:

Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Couch – NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienţă în psihoterapie – copii, adolescenţi şi adulţi- individuală/de familie, organizator şi formator workshop-uri,organizator şi facilitator tabere si module out door – dezvoltare personală copii şi adulţi, trainer cursuri de perfecţionare şi specializare adulţi, coordonator practică psihologică.

Inga Marcu – Actrită – Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice , Arta actorului – Chişinău- Master în Arte, Doctorand – Universitatea Al. I.Cuza – Iasi – Arta Actorului, Titlu onorific „Artist Emerit” al Republicii Moldova, Premiul Senatului UNITEM,Premiul UNITEM pentru activitate artistică deosebită, Premiul UNITEM „Cel mai bun rol intr-un spectacol de papusi”, Membru în diverse jurii naționale si locale,Participari la workshop-uri, actrită – Teatru de dramă – Peste 50 de roluri în aproape toate spectacolele din repertoriul teatrului, Asistent regie – Consilier Dezvoltare Personală.

Vă aşteptăm cu mare drag să trăim impreuna o experienta inedită!
Serviciile Asociatiei AvataRo – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală se adresează familiilor care întâmpină dificultăţi cu copiii lor, familiilor care îşi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasă, cuplurilor care se află în impas, dar şi cuplurilor care vor să îşi îmbunătăţească relaţia, şi celor care vor să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii.

Cred în interesul social şi cred că schimbarea perspectivei este cea mai mare putere pe care o are o persoană. Vreau sa fac o diferenţa, sa indrum şi să incurajez oamenii spre schimbare pozitivă, şi participând la şedinţele Centrului de psihoterapie şi dezvoltare personal AvataRo puteţi conştientiza resursele pe care le aveţi şi cum le puteţi folosi şi altfel. Fiecare relaţie terapeutică este o călătorie pe care clientul şi psihoterapeutul o fac împreună. Clientul decide unde îşi doreşte să meargă, iar terapeutul este cel care îl susţine şi îl ajută să gasească drumul. Uneori destinaţia se schimbă, alteori drumul este mai anevoios sau mai uşor decât te aştepţi, şi în final călătoria este mai importantă decât destinaţia.

Vă pot ajuta oferind următoarele servicii:
• Psihoterapie individuală;
• Psihoterapie de grup prin organizarea grupurilor de dezvoltare personala;
• Psihoterapie de cuplu;Consiliere premaritală;
• Consiliere vocatională;
• Organizează: Cursuri Formatori
• Cursuri Consilieri pentru Dezvoltare Personală.

PERSOANĂ DE CONTACT
ROHANA ROHAN – 0725 621 662:
email: roxana.rohan@yahoo.com
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.
Vă mulţumim!
https://psihologroxanarohan.ro/