face-valeni

ÎŢI CUNOŞTI POVESTEA NESPUSĂ? Iti controlezi mereu emotiile? Iti constientizezi conflictul interior?
Toţi ne speriem când ordinea cu care ne-am obişnuit dispare. Intrăm în panică atunci când lucrurile cunoscute nu mai sunt aşa cum le ştiam.
Cum ar fi să permiţi schimbarea fără să te opui… fiind în acelaşi timp curios ce va aduce aceasta experientă nou şi benefic în viaţa ta?
Te invit la o incursiune în propria fiinţă printr-un modul outdoor de 3 zile la Valenii de Munte:25-05. 2017 – 28.05.2017
Suntem mai mult decât văd ceilalţi şi chiar mai mult decăt vedem noi înşine.
Uneori ceea ce am devenit şi ceea ce suntem sunt două lucruri diferite. A ne cunoaşte în întregime, cu toate părtile noastre, unele mai întunecate, altele mai luminoase, este un proces complex care necesită angajament, implicare şi voinţă. Mai presupune şi a renunţa la ceea ce am învăţat că suntem, prin ochii altora. Este suficient de dificil să recunoaştem, să acceptăm, să schimbăm, să vindecăm.
A fi alături de alţi oameni îţi poate oferi o nouă perspectivă asupra vieţii şi a ta însăşi, te reconfortează prin faptul că simţi spiritul de echipă, te simţi susţinut, înveţi să gestionezi conflicte, înţelegi mai bine care e rolul tău în familia ta, în cercul de prieteni, în societate, poţi spune lucrurile deschis şi sincer, într-o manieră blândă, dar fermă. Avem tendinţa să rămânem în ceea ce ne este familiar deşi neproductiv decât să construim ceva nou, mai aproape de nevoile noastre proprii. Mai ales că avem nevoie de timp ca să putem schimba. Şi mai avem nevoie să înţelegem că a ne regăsi autonomia nu înseamnă vreun act de trădare faţă de cei apropiaţi nouă. A deveni eu însumi este un act de evoluţie.
Efortul constă în munca noastră interioară, în primul rând şi apoi, în ruperea obiceiurilor emoţionale.
Prin exerciţii şi tehnici proiective, prin regresii de vârstă, psihoterapie, hipnoză şi programare NLP, vei descoperi ce cuvinte au avut impact asupra ta şi a vieţii tale
– Înţelegi cum au fost rănite sentimentele tale de anumite cuvinte şi care au fost consecinţele.
– Găseşti modalităţi de a ieşi din scenariile pe care le-ai primit: ‘’nu esti suficient de bun’’, ‘’esti aşa fricos’’, ‘’nu eşti important, nu meriţi’’, ‘’întotdeauna plângi’’, sau ‘’nu mai există nimeni ca tine’’, ‘’eşti cel care duce numele familiei mai departe’’,’’ fără tine aş fi murit’’
– Cauţi şi să găseşti, ACUM, cuvinte care să exprime ce ai ţinut ascuns în tine fără să ştii: calităţile, abilităţile, visurile tale, adevărul tău.
Pret: 700 ron/ persoană
Preţul include sedintele si facilitarea experientei, cazarea pentru cele 3 nopţi ( pensiune 3 *) şi toate cele 10 mese; se intră joi cu prânzul şi terminăm după servirea mesei de prânz, duminică.
Durată: 4 zile , 3 nopţi
Joi 25.05- Duminica 28.05.2017
Detalii şi înscrieri la telefoanele: 0744508294/ 0725621662
Eveniment organizat de Psihoterapeut, Psihopedagog, Consilier Dezvoltare Personală, Formator:Roxana Rohan