1936439_572992016193782_6232416129622524129_n

….”E armonie in casa noastra”

SECRETUL UNEI RELATII FERICITE…. ESTE SECRET!

Iubirea şi starea de beatitudine de la începutul unei relaţii sunt departe de a fi suficiente pentru ca aceasta să ţină „până la adânci bătrâneţi“, iar cine crede că este uşor să păstreze focul la fel de iute ca în primii ani nu se poate înşela mai tare. Este nevoie de răbdare, comunicare, empatie şi multă înţelepciune.
Este uşor să te îndrăgosteşti, dar puţini ştiu cum să păstreze iubirea ori cum să transforme pasiunea primilor ani într-o relaţie de încredere, care să treacă testul timpului.
Relaţia de cuplu necesită atenţie constantă şi este nevoie de eforturile ambilor parteneri pentru ca lucrurile să decurgă armonios.
Dilemele cu care va confruntati, unele constiente, altele la nivel inconstient pot fi dezbatute, intelese si insusite pozitiv in modulul de 6 saptamani, care in final, va dezvalui secretul armoniei in cuplu.

Avem ca obiective:
– Compromisul – Într-o relaţie nu se poate doar să primeşti, trebuie şi să dai. Atunci când unul dintre parteneri începe să resimtă faptul că dă foarte mult şi primeşte prea puţin în schimb, este clar că relaţia este inegală.
– Comunicarea – Nimic nu ucide mai sigur o relaţie decât lipsa unei comunicări deschise, oneste şi susţinute.
– Alegerea bătăliilor – Unul dintre cele mai periculoase momente din viaţa unui cuplu este atunci când el şi ea decid să locuiască împreună. Adaptarea la viaţa în doi este cu atât mai grea în cazul celor care au locuit multă vreme singuri.
– Exprimarea nevoilor reale din cuplu – La începutul unei relaţii, mulţi sunt tentaţi să facă sacrificii în numele iubirii, renunţând la propriile aspiraţii pentru a-l face fericit pe celălalt. O legătură pe termen lung nu poate însă funcţiona în acest mod.
– Încredere şi onestitate – Partenerul de viaţă este acea persoană pe care trebuie să te poţi baza în orice situaţie, dar o astfel de relaţie se poate clădi doar pe încredere şi pe sinceritate.
– Sex şi romantism – Frustrările cu caracter sexual reprezintă adesea o sursă de nemulţumire în cuplu, pentru că puţini oameni îndrăznesc să-şi exprime pe faţă dorinţele cele mai intime, chiar şi în faţa persoanei cu care au jurat să trăiască până la moarte. Ignorarea nevoilor partenerului poate distruge un cuplu, mai ales atunci când cel nesatisfăcut acasă începe să viseze la altcineva care să-l înţeleagă.
– Mariajul, probă de rezistenţă – Incapacitatea oamenilor de astăzi de a înfrunta momentele dificile este cauza pentru care la ora actuală atâtea căsnicii sfârşesc prost.
– Soti de unică folosinţă – Foarte multe cupluri ajung în dificultate deoarece oamenii se complac în relaţii superficiale, în care au pierdut demult contactul real cu partenerul.
– Schimbatul, mai uşor decât reparatul – Multe relaţii eşuează pentru că atunci când ajung într-un impas cei doi parteneri optează pentru soluţia mai simplă, aceea de a se despărţi şi de a căuta pe altcineva în loc să încerce să-şi salveze căsnicia.

Dincolo de iubire, intr-o alta dimensiune, vom descoperi impreuna – Reţeta relatiilor ideale – Atitudinea realistă este de a te ocupa de consolidarea relaţiei şi de a-i accepta imperfecţiunile, pentru ca, în cele din urmă, să formaţi un cuplu fericit.

Durata: 2 ore
Pret: 60 Ron/cuplu

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon: 0744508294

Eveniment organizat de Psihoterapeut, Consilier dezvoltare personala: Roxana Rohan