parenting2

Vă propunem, un modul interactiv format din 6 paşi (şedinte) în care vă veți redescoperi ca părinți, şi vă veți îmbunătăţi relaţia cu propriul copil.
Viaţa noastră devine mai bogată şi mai frumoasă atunci când fac parte din ea copiii, dar în acelaşi timp devine şi mai complicată. Uneori, unul sau mai multi copii pot pune un părinte în situaţii care sunt greu de gestionat. Diferenţele de temperament sau diverse comportamente învăţate pot pune la grea încercare răbdarea părinţilor. Acest seminar este conceput pentru a sprijini părinţii în această călătorie frumoasă și plină de provocări.
Dacă doriţi să deveniţi un părinte mai bun, dacă sunteţi conştienţi de punctele slabe pe care le aveţi în modul de a fi părinte, sau dacă simţiţi că faceţi o treabă bună, dar doriţi să adoptaţi o abordare mai eficientă, acest modul vă poate ajuta.
Parcurgerea seminarului vă va permite să conştientizați micile greşeli, să renunţați la ele şi să vă însușiți alte comportamente concrete pentru a depaşi situaţiile de criză care apar în familie, pentru a vă construi relaţii cu copii pline de substanţă şi satisfăcătoare.
Fiind susţinut de 2 specialişti, acest modul va combina metode de consiliere psihoeducaţională şi strategii psihoterapeutice.
Vă aşteptăm cu drag, la Centrul de Psihologie Dobrogea, bulevardul Ferdinand nr. 38.
Întâlnirile se vor desfăşura săptămânal, sâmbăta, în intervalul 11.00-13.00.
Costul unei şedinţe este de 50 lei/ persoană

Modul susţinut de :
Psihoterapeut, Formator: Rohan Roxana
Psiholog educational, Formator: Popescu Elena
Detalii şi înscrieri la telefoanele: 0744508294/ 0735012528

PĂRINTE INFORMAT, COPIL FERICIT, ARMONIE ÎN FAMILIE!