“STRIGĂTUL UMBREI” –
MODUL OUT DOOR – DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU ADULTI
4 NOPTI – 5 ZILE LA MUNTE – LOCALITATEA CERASU, JUDETUL PRAHOVA….17.08.- 21.08.2019
CASTIGATORUL TABEREI VA PRIMI O EXCURSIE LA ROMA….
4 ZILE – 3 NOPTI, HOTEL 3 * in perioada – 4.10-7.10

Ti-ai privit vreodata cu adevarat umbra? Cât de mare sau cât de mica este?
Te-ai gândit … de câte ori ai stat in “PENUMBRĂ”?
Nu este un concurs cu fascicule luminoase… unde fiecare isi masoara umbra…. Ci…te invitam sa participi la o incursiune în propria fiinţă printr-un modul outdoor de 5 zile, la munte, în localitatea Cerașu, judetul Prahova in perioada 17 – 21 august 2019.
„Ce sunt paradigmele?”
Sunt o serie de obișnuințe.
„De unde vin ele?”
Se transmit dintr-o generație în alta.
Paradigmele sunt o multitudine de obiceiuri. În cele mai multe cazuri, aceste obiceiuri nici măcar nu sunt create de tine și totuși, îți ghideaza fiecare mișcare pe care o faci. Pentru a inlocui o paradigma veche, care nu-ți folosește, trebuie sa creezi o alta noua (dar acest lucru durează/necesita munca). O schimbare de paradigma, este o trecere la un joc nou, sau un nou set de reguli. Și când regulile se schimba, întreaga ta lume se poate schimba.
Tine minte: nu va fii nici o schimbare permanenta în viața, ta pana când paradigma nu a fost schimbată.
Honoré de Balzac spunea: „Obisnuinta – adica ceva mai stupid ca lenea – ne face sa ramânem nemiscati în mlastina si sa ne împotmolim tot mai mult.”

Uita-te la umbra ta….. ce apasa pe umerii ei? Ce ti s-a transmis din generatie in generatie si duci mai departe fara ca acele comportamente, emotii, trairi, sentimente sa iti apartina?
Suntem mai mult decât văd ceilalţi şi chiar mai mult decăt vedem noi înşine.
Uneori ceea ce am devenit şi ceea ce suntem sunt două lucruri diferite. A ne cunoaşte în întregime, cu toate părtile noastre, unele mai întunecate, altele mai luminoase, este un proces complex care necesită angajament, implicare şi voinţă. Mai presupune şi a renunţa la ceea ce am învăţat că suntem, prin ochii altora. Este suficient de dificil să recunoaştem, să acceptăm, să schimbăm, să vindecăm.
A fi alături de alţi oameni îţi poate oferi o nouă perspectivă asupra vieţii şi a ta însăşi, te reconfortează prin faptul că simţi spiritul de echipă, te simţi susţinut, înveţi să gestionezi conflicte, înţelegi mai bine care e rolul tău în familia ta, în cercul de prieteni, în societate, poţi spune lucrurile deschis şi sincer, într-o manieră blândă, dar fermă. Avem tendinţa să rămânem în ceea ce ne este familiar deşi neproductiv decât să construim ceva nou, mai aproape de nevoile noastre proprii. Mai ales că avem nevoie de timp ca să putem schimba. Şi mai avem nevoie să înţelegem că a ne regăsi autonomia nu înseamnă vreun act de trădare faţă de cei apropiaţi nouă. A deveni eu însumi este un act de evoluţie.Efortul constă în munca noastră interioară, în primul rând şi apoi, în ruperea obiceiurilor emoţionale.
Prin exerciţii şi tehnici proiective, prin regresii de vârstă, psihoterapie, hipnoză şi programare NLP, metode de dezvoltare personală precum lucrul cu cardurile psihologice, desenul simbolic ,exprimare corporala, chi kung ,vei intelege care este propia ta ordine mentala, care sunt valorile tale…. Si te vei elibera de tot ce duci cu tine de generatii….. afli cine esti tu cu adevarat…
Când zici că vrei mai mult, trebuie să știi concret ce înseamnă aceasta.
Vrei mai bine. Ce înseamnă mai bine pentru tine?
Vrei mai frumos. Ce înseamnă mai frumos pentru tine?
Vrei iubire. Ce ineamna iubire pentru tine?
În momentul în care reduci totul la concret, atunci se creează lumină.
Până atunci, ești în negură.
Eliberandu-te … te poti uita in urma linistit… pentru ca nu vei mai auzi…. strigatul umbrei tale…. strigatul generatiilor anterioare!
PROGRAM:
Activitățile vor fi desfășurate în variantă intensivă, începând cu ora 09:00 și încheindu-se seara, la ora 20.00
Dupa micul dejun, diminețile vor începe cu activități de mișcare și conștientizare corporală, cu discuții si activitati care vor stabili legătura intre emotionalul si rationalul nostru, între trup, minte și suflet – în acordul dat de cadrul minunat al naturii în care se vor desfășura.
După prânz vom lua o pauză, de odihnă – putem lenevi, sau citi in curtea superba pensiunii, la umbra copacilor, sau în sala de piatră cu terasă răcoroasă de la parterul pensiunii. Putem face plaja pe malul râului de peste drum…Vom fi ghidati doar de instinct…..asa cum vom simti si vom dori, doar suntem într-un cadru în care nimic nu este obligatoriu sau de îndeplinit.
După amiaza ne va întâmpina cu alte activitati, în cadrul cărora utilizarea tehnicilor anunțate ne vor înlesni o întâlnire concretă cu sufletul nostru și cu sufletele celorlalți. Vom elibera și lăsa acolo, în acel minunat cadru, tot ceea ce avem nevoie și suntem pregătiți în acel moment, să lăsăm în urmă, pentru a dezvălui forțe noi de care nu eram conștienți sau pe care încă nu le accesam.
Dupa ora 20.00 , vom lua cina…. Si evident … ne vom distra…..

PREŢ: 1650 lei/persoana –Numarul locurilor este limitat
Persoanele inscrise care vor mai aduce inca un participant vor beneficia de reducere 20%.

Prețul include:
– cazarea pentru cele 4 nopţi, 5 zile ( (pensiune 3*)
– toate cele 12 mese (pensiune completă),
– atelierele, cursurile și toate materialele necesare desfășurării proceselor și activităților pentru dezvoltare personală.

Se va face intrarea în pensiune sambata, 17 august şi vom termina miercuri 21 august după servirea micului dejun.

DURATĂ: 5 zile , 4 nopţi
PERIOADA: Sambata – 17.08.- Miercuri 21.08.2019

De asemenea, pentru ca înscrierea să se considere finalizată este nevoie să achitați în avans suma de 500 lei pana pe 05.07 și să completați un formular special de înscriere. Informațiile legate de acestea le puteți obține scriind un email sau sunând la una dintre persoanele ale cărei date de contact le găsiți mai jos.
Persoanele inscrise care vor mai aduce inca un participant vor beneficia de reducere 20%.
CASTIGATORUL TABEREI VA PRIMI O EXCURSIE LA ROMA….
4 ZILE – 3 NOPTI, HOTEL 3 *( inclus zborul cu avionul, TAROM , cu bagaj la cala, cazare la hotel de 3* cu mic dejun inclus)
4.10-7.10 ( Aterizare pe aeroportul din Roma pe 4.10 la ora 8.00 am- retur 7.10 ora 19.00)
Detalii si inscrieri:
Roxana Rohan – 0744508294/ 0725621662
Catalina Radu – 0740995372

Puteti solicita formularul de inscriere la adresa de email:
Roxana Rohan – roxana.rohan@yahoo.com
Organizatori si Facilitatori:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Master – NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienta in psihoterapie – copii, adolescenti si adulti- individuala/de familie, orgaizator si formator workshop-uri,organizator si facilitator tabere si module out door – dezvoltare personala copii si adulti, trainer cursuri de perfectionare si specializare adulti, coordonator practica psihologica.
Catalina Radu – Psiholog clinician – Psihoterapeut integrativ,Consilier Dezvoltare Personala, Consilier Psihologic si Vocational, Practitioner NLP,Formator. Experienta in psihoterapie –copii, adolescenți, adulti- individuala/de familie,formator grupuri dezvoltare personala.