11781836_515537151939269_1190324246751359254_n

In prezent, dezvoltarea personala nu mai este o optiune, ci o necesítate!
Dragi Parinti, implicarea voastra in procesul terapeutic este vitala. Parintii sunt o resursa foarte importanta pentru dezvoltarea si evolutia copiilor si adolescentilor.
Adolescenta este o perioada de criza. Ceea ce se manifesta puternic in adolescenta, provocand inflorirea sau destramarea, este tipul de atasament deprins in perioada timpurie. Probabilitatea ca acum problemele copilariei (comportamentale, emotionale, alimentare…) sa se acutizeze este mare.
Ajutand un copil sa-si modifice atasamentul deprinzand alte feluri de a iubi, mai placute, acesta va putea face mari progrese in perioada adolescentei, deprinzand un atasament securizant, ceea ce il va ajuta sa actioneze cu incredere in sine si sa dezvolte relatii bazate pe respect reciproc si incredere.
Adolescentul este supus unor multiple transformari fizice, psihice si sociale. Aceste transformari antreneaza o schimbare necesara a relatiei cu propriul trup, cu propria identitate psihica si cu mediul. El trebuie sa invete sa integreze forte de naturi diferite.
In cadrul workshop-ului de dezvoltare personala se urmareste educarea si imbunatatirea exprimarii emotionale ale adolescentilor, adecvarea reactiilor comportamentale ale acestora, lucru ce va conduce la imbunatatirea adaptarii la scoala, in familie si societate.

Printre directiile de actiune putem enumera:
– Cresterea stimei de sine
– Imbunatatirea si optimizarea capacitatii de autocunoastere, relationare si comunicare interpersonala
– Antrenarea abilitatilor empatice
– Activarea resurselor creative
– Dezvoltarea coeziunii si dinamicii de grup
– Optimizarea exprimarii emotionale
– Consiliere vocationala
– Reducerea comportamentelor problematice

Workshop-ul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 13 – 18 ani

Durata: 2 ore
Pret: 30 Ron

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon: 0744508294

Eveniment organizat de Psihoterapeut, Consilier dezvoltare personala: Roxana Rohan