Asociatia AvataRo s-a nascut din dorinta membrilor fondatori de a crea mereu lucruri noi, de a oferi posibilitatea unui numar mult mai mare de persoane sa intre in contact, sa descopere sau sa invete cum poti fi fericite, cum poti privi cu adevarat in interior si atunci tot ce traiesti in exterior te satisface.
Asociatia AvataRo – a luat nastere din pasiune, si precum ii spune si numele…. reprezinta renasterea – descoperirea cu adevarat a ceea ce suntem, si ceea ce putem fi.
Misiunea noastra este de a oferi tuturor celor interesati, indiferent de varsta, instrumentele de care au nevoie pentru schimbare, in momentul in care au nevoie si prin modalitatea de care au nevoie.
Programele noastre isi propun sa familiarizeze cursantii cu metodele si tehnicile de interventie, pe care , in urma dobandirii competentelor, le pot derula in viata de zi cu zi, dar le pot duce mai departe, ajutand un numar cat mai mare de persoane sa se descopere si sa evolueze atat in plan personal cat si profesional.
Prin proiectele si colaborarile desfasurate, promovam ideea de a le oferi oamenilor sansa de a-si intelege emotiile, gandurile si comportamentele, astfel asigurandu-si fiecare accesul la o viata cu sens si semnificatie.
Credem cu tarie in proiectele noastre, care leaga specialisti din diferite domenii, pentru ca promovam importanta relatiilor sanataoase, atat cu noi insine cat si in cuplu, familie, comunitate.
Pentru ca Dezvoltarea Personala dureaza toata viata, venim in intampinarea dumneavoastra cu o serie de cursuri de fomare continua, workshopuri, seminarii de dezvoltare personala si module outdoor de dezvoltare personala adulti, cat si cursuri de calificare pentru a dobandi noi competente.

Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti!