“RÂZI CU INIMA ” MODUL OUT DOOR – TERAPIE PRIN RÂS DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU ADULŢI

“RÂZI CU INIMA ” MODUL OUT DOOR – TERAPIE PRIN RÂS DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU ADULŢI

“RÂZI CU INIMA ”

MODUL OUT DOOR – TERAPIE PRIN RÂS
DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU ADULŢI in stațiunea montana CHEIA,
Dacă facem ceva fără inimă, atunci nu merită făcut.Să facem ceea ce iubim cu adevărat!
Formator: – Psihoterapeut specialist, Psihopedagog, Psiholog clinician, Consilier Dezvoltare Personala, Formator – ROXANA ROHAN
Asociaţia – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală AvataRO furnizor de formare profesională autorizat de Autoritatea Națională a Calificărilor si Cabinet Individual de Psihologie Roxana Rohan -te invită să participi la o incursiune în propria fiinţă printr-un modul outdoor de 3 zile, in stațiunea montană CHEIA.

MODULOUT DOOR – TERAPIA PRIN RÂS-„RÂZI CU INIMA” – Dacă facem ceva fără inima, atunci nu merită făcut.Să facem ceea ce iubim cu adevărat!

Îmbătrânirea este obligatorie, dar imbătrânim pentru că încetăm să râdem. Râsul ne ajută să descărcăm traumele emoționale, să ne eliberăm , să secretăm endorfine, să avem o stare de bine, să evoluăm. Nu este niciodată prea târziu să fim ceea ce putem fi.
Râsul este un medicament ! Spre norocul nostru, se eliberează fără prescripție medicală și este cel mai ieftin. Certitudinea că râsul este un medicament a venit prima oară de la greci, unde medicii recomandau bolnavilor să meargă la spectacole de comedie pentru a-și reveni. Puterea curativă a râsului constă în secreția de endorfine, substanțe fundamentale pentru o viață echilibrată, cu tonus.
– Râsul relaxează întregul corp. Un râs bun, din tot sufletul, alinî tensiunea fizică și stresul
-Râsul stimulează sistemul imunitar
-Râsul declanșeazî secreția de endorfine- substanțe chimice ale organismului, care te fac să te simți bine
-Râsul îți protejează inima
-Râsul te face să arzi calorii
-Râsul te scapă de povara grea a furiei si a maniei
-Râsul te ajută să trăiești mai mult.
si… ce sa mai continuăm…. vorba lungă … sărăcia omului…. vii? Hai să râdem cu inima împreună la munte…. Hai să descărcăm emoțiile negative prin râs.Hai să ducem o viață mai armonioasă!!

PREŢ: 900 lei/persoana –Numărul locurilor este limitat
Prețul include:
– cazarea pentru cele 2 nopţi, 3 zile ( (pensiune 3*),
– toate cele 6 mese (pensiune completă),
– atelierele, cursurile și toate materialele necesare desfășurării proceselor și activităților pentru dezvoltare personală.
Se va face intrarea în pensiune vineri, 3 iunie, cu prânzul şi vom termina duminica, 5 iunie, după servirea micului dejun.
Se eliberează adeverinţe pentu 20 de ore de dezvoltare personală.
De asemenea, pentru ca înscrierea să se considere finalizată este nevoie să achitați în avans suma de 400 lei pana la data de 20 mai.Informațiile legate de acestea le puteți obține scriind un email sau sunând la numerele de telefon afisate mai jos.
Detalii şi înscrieri:
Roxana Rohan – 0744508294/ 0725621662 – email:roxana.rohan@yahoo.com
Organizator si Facilitator:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut Specialist cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Couch – NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienţă în psihoterapie – copii, adolescenţi şi adulţi- individuală/de familie, orgaizator şi formator workshop-uri,organizator şi facilitator tabere si module out door – dezvoltare personală copii şi adulţi, trainer cursuri de perfecţionare şi specializare adulţi, coordonator practică psihologică, Presedinte Asociatie Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRO.
Vă aştept cu mare drag să trăim impreuna o altă experiență inedită!
Serviciile Asociatiei AvataRo – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală se adresează familiilor care întâmpină dificultăţi cu copiii lor, familiilor care îşi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasă, cuplurilor care se află în impas, dar şi cuplurilor care vor să îşi îmbunătăţească relaţia, şi celor care vor să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii.
Cred în interesul social şi cred că schimbarea perspectivei este cea mai mare putere pe care o are o persoană. Vreau sa fac o diferenţa, sa indrum şi să incurajez oamenii spre schimbare pozitivă, şi participând la şedinţele Centrului de psihoterapie şi dezvoltare personal AvataRo puteţi conştientiza resursele pe care le aveţi şi cum le puteţi folosi şi altfel. Fiecare relaţie terapeutică este o călătorie pe care clientul şi psihoterapeutul o fac împreună. Clientul decide unde îşi doreşte să meargă, iar terapeutul este cel care îl susţine şi îl ajută să gasească drumul. Uneori destinaţia se schimbă, alteori drumul este mai anevoios sau mai uşor decât te aştepţi, şi în final călătoria este mai importantă decât destinaţia.
Vă pot ajuta oferind următoarele servicii:
• Psihoterapie individuală;
• Psihoterapie de grup prin organizarea grupurilor de dezvoltare personala;
• Psihoterapie de cuplu;Consiliere premaritală;
• Consiliere vocatională;
• Organizează: Cursuri Formatori
• Cursuri Consilieri pentru Dezvoltare Personală.
PERSOANĂ DE CONTACT
ROHANA ROHAN – 0725 621 662:
email: roxana.rohan@yahoo.com
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.
Vă mulţumim!
https://psihologroxanarohan.ro/