CURS P3 – PERSONALITATEA IN CULORI

CURS P3 – PERSONALITATEA IN CULORI

Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo
Va invita sa participati la:
P3 – CURS PRACTIC- PERSONALITATEA IN CULORI
P3  CURS PRACTIC- PERSONALITATEA IN CULORI TESTE PROIECTIVE, PSIHOMETRICE SI TEHNICI DE IMAGERIE MENTALA NECESARE IN EVALUAREA PERSONALITATII
Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a testelor proiective, imbinate cu testele psihometrice si a tehnicilor de imagerie mentala, oferindu-va posibilitatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica profesionala, o alta modalitate de evaluare si interventie mai destinsa de psihodiagnostic. Cursul este interactiv,astfel va ajuta sa va imbogatiti cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante cat si trasarea obiectivelor de lucru pe termen scurt si pe termen lung prin realizarea unui program de interventie.
Tehnicile de imagerie mentala dirijata sunt considerate metode unice prin care se poate determina si prezenta starea emotionala actuala, deoarece la intrebarile directe adresate partii noastre constiente avem tendinta de a raspunde intr-un mod formal, neintrand practic in partea intunecata a realitatii, deoarece incercam permanent sa controlam perceptiile celorlalti cu privire la persoana noastra. Prin tehnici de imagerie mentala, ne adresam inconstientului si prin proiectiile pe care le declanseaza, poate fi determinata starea actuala emotionala a persoanei si identificata problema care a generat aceasta stare.
Venim in intampinarea dumneavoastra cu o altfel de evaluare psihologica, bazandu-se pe scale psihometrice de evaluare a unor paliere ale personalității precum: emotivitatea, sociabilitatea, ostilitatea, sinceritatea , imbinate cu teste proiective prin intermediul carora puteti identifica complexele inconstiente deoarece aperceptia este o interpretare, ea da un sens exprientei anterioare traita la nivel emotional.
Imaginaţi-vă o viaţă fără culoare! Ar mai putea fi numită viaţă? În niciun caz. Dacă nu ar exista culoare, viaţa noastră nu ar mai fi la fel sau nu ar fi deloc. Culoarea este un ingredient esențial întrucât transmite emoție, creează stări de spirit, și ne influenţează energia. Culoarea este una dintre cele mai puternice arme pe care le deţinem şi are un impact emoțional, fiind aproape imposibil să separăm ceea ce vizualizăm de ceea ce simţim.
Cercetatorii au descoperit ca sunt 4 tipuri de personalitate principale in functie de cuoarea aleasa. Ele nu au nicio legatura cu culoarea preferata.
– Testul psihologic DW poate fi folosit ca instrument de lucru ajutator pentru descoperirea adevaratei personalitati – preferinte si aversiuni, aspecte care pot fi imbuntatite, pasiuni si aptitudini cat si pentru intelegerea tipului de interrelationare.
– Eneagrama (enea = 9, grama = figură) este un instrument psihologic foarte performant. Confrom acesteia sunt 9 tipologii: Perfecţionistul, Altruistul, Executantul, Artistul, Gânditorul, Devotatul, Generalistul, Conducătorul şi Mediatorul.
– Depistarea modelului energetic
– Cardurile psihologice, metaforice și de asociere;
– Tehnici de Imagerie mentală- ca modaliăți de evaluare a laturilor personalității.
Cui se adreseaza:
Studentilor, masteranzilor,psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor scolari,consilierilor pentru dezvoltare personala, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti.
Structura cursului: – orele 9.30 – 18.00 – prezentarea testelor, cu insusirea cunostintelor de aplicare a lor si sesiuni de interpretari de teste – studii de caz
In final, veti primi certificat de participare la curs, util la CV-ul profesional.
Studentii care nu sunt inca atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania sau studentii de la alte specialitati, vor primi adeverinta de participare 30/60 ore din partea Asociatiei Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo, utila in programul de practica obligatorie.
In pretul cursului sunt incluse: activitatea de training, suportul de curs – mapa electronica,materiale, coffee break-uri, certificatul de participare.
Coordonator si Formator:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienta in psihoterapie – copii, adolescenti si adulti- individuala/de familie, workshop-uri,organizator si facilitator tabere si module out door – dezvoltare personala, trainer cursuri de perfectionare si specializare adulti, coordonator practica psihologica.
DETALII la telefon:
Roxana Rohan – 0744508294/ 0725621662
Puteti solicita formularul de inscriere la adresa:
Roxana Rohan: roxana.rohan@yahoo.com
Va asteptam cu nerabdare sa traiti o noua experienta!