Curs P1-Practic De Teste Proiective Si Tehnici Imagerie Mentala

Curs P1-Practic De Teste Proiective Si Tehnici Imagerie Mentala

Duration: 10 ore
Price: 150 Lei
No of Students: 15

Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo
Va invita sa participati la:
CURS P1 – PRACTIC DE TESTE PROIECTIVE SI TEHNICI DE IMAGERIE MENTALA

Beneficii
Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a testelor proiective si a tehnicilor de imagerie mentala, oferindu-va posibilitatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica profesionala, o alta modalitate de evaluare si interventie mai destinsa de psihodiagnostic. Cursul este interactiv, avand acces la studii de caz ale trainerului, astfel va ajuta sa va imbogatiti cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante cat si trasarea obiectivelor de lucru pe termen scurt si pe termen lung prin realizarea unui program de interventie.
Tehnicile de imagerie mentala dirijata sunt considerate metode unice prin care se poate determina si prezenta starea emotionala actuala, deoarece la intrebarile directe adresate partii noastre constiente avem tendinta de a raspunde intr-un mod formal, neintrand practic in partea intunecata a realitatii, deoarece incercam permanent sa controlam perceptiile celorlalti cu privire la persoana noastra. Prin tehnici de imagerie mentala, ne adresam inconstientului si prin proiectiile pe care le declanseaza, poate fi determinata starea actuala emotionala a persoanei si identificata problema care a generat aceasta stare.
Venim in intampinarea dumneavoastra cu o altfel de evaluare psihologica, bazandu-se pe 6 teste proiective (TV, P6I, CCSSR, Testul Atomul Social, Cuibul), Tehnica Imageriei Mentale si Cardurile Psihologice, avand posibiliatea de a obtine informatii despre cum se poate evalua un client, dar si despre modalitatea de intervenție.

TEMATICĂ:
1. Evaluarea Clientului
2. Tehnicile Poiective – Ce este proiectia si mecanismul psihologic al proiectiei.
3. Cum, cand se manifesta proiectia?
4. Clasificarea testelor proiective.
5. Aplicatii practice ale testelor proiective anuntate prin prezentarea studiilor de caz.
6. Realizarea unui plan de interventie prin trasarea obiectivelor de lucru pe termen scurt si pe termen lung.

Cui se adreseaza:

Studentilor, masteranzilor,psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor scolari,consilierilor pentru dezvoltare personala, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti.

Structura cursului: 10 ore (orele 9.00 – 19.00) – prezentarea testelor, cu insusirea cunostintelor de aplicare a lor si sesiuni de interpretari de teste – studii de caz

In final, veti primi certificat de participare la curs, util la CV-ul profesional.

Studentii care nu sunt inca atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania sau studentii de la alte specialitati, vor primi adeverinta de participare 30/60 ore din partea Asociatiei Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo, utila in programul de practica

Costul cursului: – 150 lei/persoana, minim 10 persoane.

In pretul cursului sunt incluse: activitatea de training, suportul de curs – mapa electronica,materiale, coffee break-uri, certificatul de participare.

Coordonator si Formator:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de libera practica. Formari si specializari in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, NLP,Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo.
Experienta in psihoterapie – copii, adolescenti si adulti- individuala/de familie, workshop-uri,organizator si facilitator tabere si module out door – dezvoltare personala, trainer cursuri de perfectionare si specializare adulti, coordonator practica psihologica.

ADRESĂ SALĂ: CENTRUL DE CONSILIERE SI DEZVOLTARE PERSONALA AvataRo – CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE ROXANA ROHAN – Str. Cristea Georgescu nr. 1(in spatele Catedralei) Str. Revolutiei din 22 decembrie 1989 colt cu str. Cristea Georgescu – (urcand prin spatele Catedralei al doilea colt pe dreapta)

DETALII la telefon:
Roxana Rohan – 0744508294/ 0725621662
Puteti solicita formularul de inscriere la adresele:
Roxana Rohan: roxana.rohan@yahoo.com
Silvia Lupu: lupu_daniela_silvia@yahoo.com

Va asteptam cu nerabdare sa traiti o noua experienta!