Curs – LUCRĂTOR PRIN ARTE COMBINATE – COR – 532903

Curs – LUCRĂTOR PRIN ARTE COMBINATE – COR – 532903


Asociaţia – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală AvataRO – furnizor de formare profesională autorizat de Autoritatea Națională a Calificărilor va invita sa va inscrieti la cursul „LUCRATOR PRI ARTE COMBINATE
Cursul se afla in catalogul SEAP/SICAP la pozitia CPV – 79998000-6
Diploma este emisă de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.), Ministerul Muncii, Familiei,Protecței Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale. Certificatul de absolvire este însoțit de Suplimentul Descriptiv, în care sunt specificate competențele dobândite la curs. Este valabil atat pe teritoriul Romaniei, cat si in U.E.
700 lei plus 50 lei taxa evaluare ANC – EXAMEN ANC -17 octombrie 2021
Inscrierea este valabila dupa achitarea unui avans de 300 lei.
Conceptul arte combinate reprezintă un set de tehnici de stimulare şi dezvoltare personală cu impact asupra psihicului, emoţionalului şi fizicului. Tehnicile folosesc ca instrument de interventie, diverse forme îmbinate ale artei teatrului, mişcării, picturii, muzicii, jocului şi sunt validate în mediul profesional specific.
Lucrătorul prin arte combinate efectuează, monitorizează şi evaluează activităţi de stimulare, socializare, comunicare şi relaţionare în vederea obţinerii autonomiei personale şi sociale.
Viitorul apartine celor care pun accent pe dezvoltarea continuă, pe noi competente, deschidere, curajul de a se schimba pe ei. Schimbarea lumii în care trăim se va schimba doar după ce noi îndrăznim.
„Vrem pace în lume? Să facem pace în interiorul nostru”.
Cursul autorizat LUCRĂTOR PRIN ARTE COMBINATE –
cod COR 532903
– este un curs acreditat de A.N.C. – Autoritatea Națională pentru Calificări (fost CNFPA), Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de către Ministerul Educației Naționale și reprezintă un concept nou și valoros pentru toate persoanele care își doresc să acceseze o oportunitate de evoluție personală și profesională.În urma examenului de absolvire, se eliberează certificatul de absolvire recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană. Certificatul de absolvire este însoțit de Suplimentul Descriptiv, în care sunt specificate competențele dobândite la curs.
Cursul a fost conceput și este susținut conform standardului ocupațional, fiind prezentat într-o formă unică, atractivă și interactivă și oferă participanților instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață.
LUCRĂTOR PRIN ARTE COMBINATE este o ocupație prin care se oferă servicii de stimulare și dezvoltare prin mișcare și artă (muzică, teatru, desen, colaj), care promovează și respectă drepturile beneficiarului, oferindu-i valoare ca individ și ajutându-l să capete încredere în sine.
Cursantul va intra în contact cu diferite forme ale artei și va învăța direct o varietate de jocuri și activități pe care, mai apoi, să le poată adapta la locul de muncă sau în propria viață.
În conformitate cu standardul ocupațional, pentru lucrătorul prin arte combinate se vor forma categorii de competențe precum comunicarea interpersonală, efectuarea lucrului în echipe sau dezvoltarea personală proprie.
Cui se adresează?
– Specialiștilor (psihologi, psihopedagogi, consilieri, coachi, formatori, educatori, asistenți sociali etc.)
– Cadrelor didactice;
– Personalului din spitale si clinici (asistenți medicali, infirmiere, ergoterapeuți etc.);
– Părinților;
– Angajaților din centrele de recuperare pentru persoane cu handicap, complexe de servicii comunitare, centre de zi pentru copii și adulți; cadrele didactice din învățământul special și de masă, care lucrează cu copii cu cerințe educative speciale; personalul din spitale și clinici; membri ai asociațiilor de pacienți și studenți care doresc să dobândească competențe în domeniul lucrului prin arte combinate;
– Oricărei persoane doritoare să obțină competențe de exprimare prin arte și care are minim studii medii.
Competente dobândite:
– Comunicarea interpersonală;
– Efectuarea lucrului în echipă – abordarea constructivă a modalităților de implicare, relaționare și actiune la nivel individual sau ca parte în cadrul unor grupuri;
– Dezvoltarea profesională proprie;
– Planificarea activităților specifice;
– Urmărirea respectării drepturilor și intereselor beneficiarului;
– Monitorizarea evoluției beneficiarului;
– Pregătirea sesiunilor de lucru;
– Stimularea/dezvoltarea prin mișcare;
– Stimularea/dezvoltarea prin arte vizuale;
– Stimularea/dezvoltarea prin muzică;
– Stimularea/dezvoltarea prin teatru și joc;
– Vei învăța tehnici de corectare a comportamentelor nedorite;
– Identificarea soluției optime și a asumării acțiunilor necesare;
– Conștientizarea punctelor critice din existența proprie și a posibilităților de depășire;
– Analizarea și clarificarea cauzelor care au generat perturbări nedorite în cadrul vieții;
– Explorarea soluțiilor potențiale și alegerea metodelor de îndepărtare a blocajelor;
– Sondarea și revelarea capacităților și resurselor personale.

Desfășurarea examenul de certificare:
• Proba teoretică (test grilă) și proba practică: prezentarea unui proiect individual
• Comisia va fi formată din reprezentanți A.N.C. (fost CNFPA) și reprezentanți ai Asociației AvataRo Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală.
• Veți primi certificatul de absolvire (diploma A.N.C.) și suplimentul descriptiv al competențelor profesionale dobândite.

Cerințe pentru înscriere:
– copie carte de identitate
– copie certificat naștere
– copie certificat căsătorie (în cazul schimbării numelui)
– copie acte studii (minim studii medii)
– adeverința medicală
– cererea de înscriere (se completează în momentul depunerii actelor)
Cursul “Lucrător prin Arte Combinate“ este deschis tuturor persoanelor interesate, însă certificatul de absolvire acreditat ANC se poate obține doar cu participare la evaluare și condiția de a deține diploma de bacalaureat.

Beneficii:
Oferim o reducere de 150 lei celor care au mai finalizat cursuri acreditate ANC in cadrul Asociatiei AvataRO – Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala.
– Poți repeta cursul GRATUIT într-o nouă grupă de formare dacă intenția este anunțată din timp.
– În cazul în care vei înscrie la curs 4 persoane, te rog să ne contactezi pentru o ofertă personalizată.
– Eliberăm certificatele de absolvire în maxim 10 zile de la susținerea examenului.
– Dacă alegi și alte cursuri de formare profesională din cadrul Asociației AvataRO – Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală, vei avea o reducere de 150 lei.
– Posibilitatea de a face parte din echipa noastră!
Taxa de participare include:
• activitatea de predare curs;
• mapa electronică cuprinde suportul de curs și instrumente de evaluare;
• consultanță pe întreaga perioadă a cursului și în vederea pregătirii documentației pentru examinare;
• fișe de lucru;
• coffee break;
• diploma emisă de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.), Ministerul Muncii, Familiei,Protecței Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale. Certificatul de absolvire este însoțit de Suplimentul Descriptiv, în care sunt specificate competențele dobândite la curs.
Furnizăm cursul în orice localitate din țară – în grupe de minim 10 persoane.
Organizator, Coordonator curs și Formator:
Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut cu drept de liberă practică. Formări și specializări în Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană, NLP, Psihoterapie de cuplu, Consiliere premaritală, Psihoterapie pozitivă, Psihopedagog special, Consilier psihologic și vocational, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator, Presedinte – Asociația Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală AvataRo.
Experienta în psihoterapie – copii, adolescenți și adulți- individuală/de familie, workshop-uri, organizator și facilitator tabere și module out door – dezvoltare personală, trainer cursuri de perfecționare și specializare adulți, coordonator practică psihologică.
-Coordonator curs si Formator:
Delia Andrea Deak – formator, Lucrător prin arte combinate, Consilier pentru dezvoltare personală, Educator specializat, Manager de proiect, Farmacist, Practicant Theta Healing Manager al „LABORATORULUI DE CREAȚIE”. Experiență în art- terapie și dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și adulți acumulată prin organizarea de ateliere creative și recreative pentru copii și adolescenți, organizarea de petreceri tematice pentru copii și adolescenți, ateliere creative și recreative pentru adulți, consiliere individuală pentru adulți, workshop-uri de dezvoltare personală pentru adulți în cadrul „LABORATORULUI DE CREAȚIE”.
Adresa sălii de desfășurare:
– Asociația AvataRo – Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE – ROXANA ROHAN
– Str. Cristea Georgescu nr. 1 ( urcând prin spatele Catedralei al doilea colț pe dreapta)
– Str. Lahovari nr. 158
Pentru detalii și înscrieri ne puteți contacta la telefon:
Rohan Roxana
Tel. 0725 621 662/0744508294
Email. roxana.rohan@yahoo.com
Deak Delia Andrea
Tel: 0745376605
email: deak.delia@gmail.com

Serviciile Asociației AvataRo – Centrul de Consiliere şi Dezvoltare Personală se adresează familiilor care întâmpină dificultăţi cu copiii lor, familiilor care îşi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasă, cuplurilor care se află în impas, dar şi cuplurilor care vor să îşi îmbunătăţească relaţia, şi celor care vor să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii.
Cred în interesul social şi cred că schimbarea perspectivei este cea mai mare putere pe care o are o persoană. Vreau sa fac o diferenţă, să îndrum şi să incurajez oamenii spre schimbare pozitivă, şi participând la şedinţele Centrului de psihoterapie şi dezvoltare personal AvataRo puteţi conştientiza resursele pe care le aveţi şi cum le puteţi folosi şi altfel. Fiecare relaţie terapeutică este o călătorie pe care clientul şi psihoterapeutul o fac împreună. Clientul decide unde îşi doreşte să meargă, iar terapeutul este cel care îl susţine şi îl ajută să gasească drumul. Uneori destinaţia se schimbă, alteori drumul este mai anevoios sau mai uşor decât te aştepţi, şi în final călătoria este mai importantă decât destinaţia.
Vă pot ajuta oferind următoarele servicii:
• Psihoterapie individuală;
• Psihoterapie de grup prin organizarea grupurilor de dezvoltare personală;
• Psihoterapie de cuplu; Consiliere premaritală;
• Consiliere vocatională;
• Organizează: Cursuri Formatori
• Cursuri Consilieri pentru Dezvoltare Personală.
PERSOANE DE CONTACT
ROHANA ROHAN – 0725 621 662:
email: roxana.rohan@yahoo.com
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.
Vă mulţumim!
https://psihologroxanarohan.ro/